Z čoho sa vyrába kyselina hyalurónová?

Kyselina hyalurónová sa dnes získava biotechnologickú metódou fermentácie bakteriálnych kultúr, najčastejšie baktérií druhu Streptococcus zooepidermicus. Vstupné materiály výrobného procesu nie sú živočíšneho pôvodu, čo činí koneční produkt kyselinu hyaluronvou vhodným pre vegánov a vegetariánov. Účinnú látku kyselina hyalurónová, ktorú používame v rade naším produktov (Hyalive a Kyselina hyalurónová Vitage) nakupujeme od renomovaných európskych dodávateľov, ktoré zaručujú jej vysokú kvalitu.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie